top of page

Reviews

witte vlinder.jpg

"Door de rustige uitstraling van Monique voelde ik me gelijk op mijn gemak. Het counselingproces was fijn en duidelijk en ging zowel over mijn werk als mijn privé-leven . Het heeft voor mij gemaakt dat ik nu ontspannen kan zijn en beter weet wie ik ben en waar ik voor sta. Ik kwam altijd heel ontspannen terug van een gesprek."
Simone Koning"Met haar warme persoonlijkheid is Monique een vertrouwd adres om persoonlijke zaken mee te bespreken. Ze bekijkt alles van verschillende kanten en humor en een beetje luchtigheid af en toe maken het allemaal niet te zwaar. Een moment "onderons' levert je ongetwijfeld nieuwe inzichten op om in de praktijk te brengen."
Annet de Jager


 

Dank je wel voor je hulp voor onze dochter W. Ze heeft er echt veel aan gehad. We zijn heel blij om te zien dat ze veel lekkerder in haar vel zit en meer zelfvertrouwen heeft. Ze is het afgelopen halfjaar heel erg opgebloeid. Ze heeft zich echt gehoord en gezien gevoeld. Je hebt haar heel goed geholpen en ons ook daardoor. 

Lieke W."Monique is een vrouw die empathisch en attent is. Ze luistert echt en vraagt door, waardoor je je gehoord voelt. Ze is betrokken en meelevend. Met haar humor creëert ze een ontspannen sfeer en voel je je gelijk op je gemak."
Deborah Vlot-Heres"A. heeft een heel fijne tijd bij jou gehad. Je was niet zomaar haar juf, maar je bent iemand die kinderen echt ziet staan en luistert naar hun verhaal. Je gaat lastige situaties niet uit de weg en dat heeft haar heel goed gedaan. Heel erg bedankt daarvoor."
Fatima

 


"Ik was  'proefpersoon' toen Monique  destijds de opleiding tot counseler deed.  Ik voelde me al snel op mijn gemak. Ze luistert goed en laat je uitpraten. Ze neemt de tijd voor je. Ik heb een goed gevoel overgehouden aan de gesprekken. En dat meen ik."
Tineke L.

 

"Monique heeft mij enorm geholpen in een periode dat het met mijn gezondheid niet zo goed ging. Naast de ziekenhuisbezoeken en goedbedoelde adviezen van alle artsen, had ik vooral behoefte aan een rustpunt in deze roerige tijden. Door haar enorme empathisch vermogen wist zij snel wat ik nodig had. Soms zijn er geen oplossingen, maar is een echt luisterend oor al voldoende. Ik gun iedereen zo'n onderonsje met Monique."

M.C. 
 

bottom of page